06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам надежда за промяна!


След всичко лошо, което се струпа на моята глава, най-после има надежда, че нещата при мен ще се оправят

nadejda
Аз имам проблемите, които всеки един човек в тази държава има. Имам заеми, имам лошо платена работа, имам проблеми с децата от време на време, имам липса на нормален човек до себе си. Имам и моменти, в които ми писва да се оправям сама. Искам и аз да съм спокойна поне за ден. Поне един ден да не мисля за проблемите, които имам. Или ако може, което ще е още по-добре – да реша всичките си проблеми поне за месец-два и след това да си живея тихо, кротко и нормално. Не искам много, искам само най-необходимото. Но, в живота е така, че не всичко, което искаме, се получава.

Сега получих едно просветление, една малка надежда от Магда, че нещата при мен може и да се оправят. Много бих искала да е така! Пиша обнадеждена, защото виждам, че поне едно от нещата, които тя ми каза, ще се сбъдне. Аз си намерих нова работа, по-добре платена, с повече перспективи и съм много щастлива. Знам, че ще дам всичко от себе си, за да се оправя, за да успея. Трябва просто малко търпение. И аз съм готова да почакам, само и само да поживея малко време по-спокойно от сега. Все си мисля, че го заслужавам, защото на никой нищо лошо не съм направила.

Нина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.