04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам желание да започна живота си начисто!


До този момент само гадости ми се случваха, и то една след друга

живот
Имам желание да започна живота си начисто и да направя така, че всичко лошо да остане зад мен. Не искам много от този живот – просто малко спокойствие. Искам да знам, че като се събудя, ще започне един спокоен ден, с по-малко страх и притеснения. И другото, което искам, е да съм здрава. няма по-хубаво нещо от здравето! искам да мога да живея скромно и според възможностите ми. Да съм полезна на децата. Да имам време за приятелите.

Днес всичко това не е много възможно, защото съм обременена от много трудности и комплекси. Но, аз вярвам, че няма да съм вечно така. Знам, че ще се справя! И Магда ми потвърди това. каза, че съвсем скоро ще загубя една работа, но ще намеря друга двойно, че и тройно по-добра. От мен се иска само да съм уверена в себе си, да вярвам, че всичко ще стане така, както го казва. И аз знам, че ще е така, защото и след най-лошото нещо се случват хубави неща и човек е спокоен. А когато човек е спокоен, той може да направи чудеса.

Искам това спокойствие да не е само за мен. Искам и другите хора да са добре. Искам да живея сред едни по-уравновесени и загрижени хора. Искам да има и повече такива хора като Магда, които да дават увереност и надежда на другите и да им помагат в трудни моменти.

Василка от Карово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.