04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Много искам животът ми да се промени!


Искам да се случат поне половината от нещата, които Магда ми предрече

hope-hands1 Искам най-вече да си намеря място, на което принадлежа. Искам да съм щастлива и да мога да живея спокойно, без да се притеснявам за разни неща. Искам да не дължа на никого нищо. Искам да имам увереност и най-вече – искам спокойствие.
Искам това и за другите хора около мен, пък дори и за непознатите го искам. Защото много по-лесно и приятно се живее на място и с хора, които са спокойни и щастливи. Много по-лесно е да общуваш с тези хора, без да се натоварваш. Така и живота става по-лесен и неприятностите – по-малко. Случвало ми се е да бъда заобиколена от позитивни и добронамерени хора и знам каква е разликата. Един лош да има, и веднага си личи.

Изобщо – искам поне последните няколко десетилетия от живота ми да са спокойни и по-различни. И много се надявам да са няколко десетилетия, а не години, или месеци. И съжалявам, че това прозрение дойде толкова късно, съжалявам, че загубих достатъчно време да си объркам живота, а не да го оправя, или поне да живея по-спокойно и нормално.

Лошото е, че все късно се сещам за някои неща. Сега се надявам да ми се случат хубави неща и да успея да разплета възлите в моя живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.