16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Никой не обича самотата!


Аз бях свикнала с моята самота, и дори се чувствах комфортно, докато не срещнах НЕГО

love
Много мога да ви говоря за самотата, за чувството да разполагаш със собственото си време и мисли. Мога да кажа колко спокойно ми е било, как съм се чувствала добре, защото сама съм взимала много важни решения. Всъщност, да си сам има повече минуси, отколкото плюсове. Това го разбираш когато срещнеш подходящия човек. И най-важното – когато със сърцето си усетиш, че това е важния човек. Аз съм била много пъти на границата да подхвана някакъв роман, но съм се отказвала. Заради мен, заради децата ми, които отгледах сама и най-вече заради това да си спестя разочарованието.

Сега не съм сама. Преди около година и осем месеца гадателката Магда предрече, че ще срещна сродна душа, която ще ми даде криле. Така и стана. Със Симеон сме заедно почти година и аз чувствам, че това е човека за мен. Почувствах го още първия път, когато ме накара да се усмихна. Имам усещането, че това е човека, когото съм чакала цял живот. Знам, че любовта ни е истинска. Това се усеща със сърцето и с душата. Просто поглеждаш в очите на даден човек и знаеш, че ще е ТОЙ.

Лилия от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.