07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Човешката злоба няма почивен ден!


Колко хора са пострадали от злобата на други хора – не се знае!

злоба

Но аз знам как тази човешка злоба ми се отрази на мен. Работех дълго време в един колектив, в който бяхме все разбрани хора. Дойде обаче един началник, който за нула време ни настрои един срещу друг. Криза имало, съкращения трябвало да се направят, ние да сме решили кой да се махне и кой да остане. Обаче пострадаха все невинни хора. Цялата работа беше да си назначи неговите хора, а работните и можещи хора ги изгони. Думи нямам! Затова няма да се оправи България, затова ще сме на тоя хал все. Страшно нещо са глупаците с власт.

Аз не успях много да го изтрая това положение. Напуснах. Беше трудно, защото съм на една такава възраст, която не е много предпочитана за работа. Но, истината е, че Магда ми помогна. Направи ми личен пентакъл, който беше неотлъчно до мен и ми даваше сили и увереност в бъдещето. Сега имам нова работа. Доволна съм, заплатата ми е по-голяма. Колегите ми са добри, началниците си разбират от работата. от мен се иска само да работя и нищо друго. Аз това и правя. искам живота ми да е спокоен и да продължа смело и спокойно напред. Благодарна съм на Магда, че ми помогна в този труден момент и ми даде увереност и сила.

Пенака Христева от Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.