04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Надявам се и вярвам, че всичко, което Магда ми каза, ще се сбъдне!


Магда ми каза, че всички проблеми с моя приятел ще останат в миналото

любов

Тя ми даде сили да разбера, че не всичко е по вина на Съдбата. накара ме да осъзная, че аз също имам вина. Гадателката Магда не просто казва бъдещето – тя ми помогна да направя първата крачка към него. Магда ми отвори очите за много неща, които са били пред мен, а аз просто не съм ги виждала.

Проблемът при мен е, че изневерих на приятеля си. За кратко кривнах от правия път, но това ми струваше много. Важното е, че разбрах какво ще загубя и че направих всичко възможно да не остана сама. Онзи, другият, изобщо не ме заслужаваше. Не беше човекът за мен и аз съм много щастлива, че най-накрая го разбрах. И не на последно място – това затвърди любовта ми към моя приятел. Макар и да направих грешка, аз си взех поука и смятам да дам всичко от себе си, за да не ми се случва това отново, за да не нараня човека, който толкова много ме обича. И сега съм по-спокойна. Местим се в ново жилище и ще оставим всичко зад гърба си. Знам, че ще се обичаме по-силно от всякога!

Мария

1 thought on “Надявам се и вярвам, че всичко, което Магда ми каза, ще се сбъдне!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.