24.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ново начало за мен и моя приятел


С моя приятел живеехме добре, докато не изпаднахме в една емоционална дупка

магия
Искам в началото да кажа, че ние много се обичаме. Случиха се някои неща между нас, но това не е, защото не се обичаме, а заради външна намеса. Ние и двамата сме от Варна. Живеем да квартира, за да сме самостоятелни. И точно това е проблема. Оказа се, че мястото, на което живеехме, е било прокълнато. Не е това точната дума, но друга не знам каква да използвам. Според Магда е имало външно вмешателство в нашата връзка. По-късно разбрахме, че преди много години в тази къща е живеело семейство. Това се е случило някъде през 80-те години на 20-ти век. И жената се влюбила в друг мъж, и изневерила на мъжа си, и се разделили. Обаче, малко след като са се разделили, онзи, другият, я изостави. И тя останала сама. Самоубила се в същата тази къща. Може преди да е посегнала на себе си да е казала някоя клетва – не знам. Факт е, че преди да отидем там, всичко между мен и моя приятел вървеше добре. Нанесохме се и аз се влюбих в друг мъж… Нататък вече е ясно – замалко да се разделим. Добре, че Магда се намеси, каза ми, каквото трябваше да ми каже и се изнесохме на друга квартира.

Сега между нас нещата са добре. Разбираме се и се обичаме както преди и никой друг не ме интересува. Това е едно ново начало за нас.

Росица от Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.