29.11.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

След два аборта най-после родих успешно


Аз съм на 32 години и вече пета година с приятеля ми сме в Italia. Иначе сме заедно вече осем години и мечтата ни беше да имаме дечица, но не знам защо съдбата бе толкова жестока към нас.

През 2004 г.забременях, в шестия месец родих преждевременно и бебето ни почина. След това правихме опити отново да зачена и ето – случи се през 2006 г.

Толкова щастие ни донесе и на нас и на близките ни тази новина, но ето че влязох в шестия месец и пак ни сполетя същото. Първия път ни казаха, че от преумора сама съм си предизвикала раждане, но сега втория път толкова се пазих – никаква работа, никакви усилия, и пак се случи същото.

Втория път ми казаха, че шийката на матката е проблемът и затова не мога да задържам. Зашиха ме и всичко беше наред, но след два дни се оказа, че съм получила инфекция на урината и околоплодните води и трябваше да родя, за да не стане по лошо.

Родих, но бебето все още не беше оформено и не можа да оживее. Излишно е да ви казвам как се чувствах. Вече бях сигурна, че не ми е било писано да стана майка. Писах на Магда – една приятелка ми даде адреса.

Тя ми прати ритуал за плодовитост. Не очаквах нищо, но започнах да го правя и забременях за трети път. Слава богу, този път всичко беше наред. Сега дъщеря ми е вече на седем месеца и е едно прекрасно и здраво бебе.

Виолета Найденова, Видин-Catanzaro, Italia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.