16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дългочакана любов ми даде криле


Аз съм щастлива с мъжът, който даде истински смисъл на живота ми

10426552_497047880396519_4918579169225445287_n
Казвам се Галина. Той се казва Владимир. Заедно сме от много години. Бях ужасно щастлива, когато станахме гаджета. Започнахме да ходим и не след дълго вече живеехме заедно. Имали сме неприятности. Причината бях аз, защото бях глупава и заблудена. Преди време имах един приятел, с който бяхме заедно, но той замина за чужбина и така пътищата ни се разделиха. не че сме се карали или нещо подобно, но… Преди време започнахме да си пишем, аз дори малко се увлякох. Мислех си да отида при него и да видя дали нещо ще стане, исках да знам дали имаме бъдеще. Бях объркана и много сгреших. В същото време, през което с него се занасяхме, Влади беше до мен – грижеше се нищо да не ми липсва. Обичаше ме по негов си начин. И макар да знаеше за тази моя заигравка, си затвори очите, преодоля го. Не мога да ви обясня колко добър човек е той.

В крайна сметка онази моя любов си остана в миналото, а той си остана в чужбина. Разбрах, че не е човекът за мен и без да ходя там. Разбрах, че обичам Влади. Разбрах и че любовта на Влади е по-силна от някакви хубави спомени. Да, било каквото било! Затворих тази страница. Гадателката Магда също ми помогна да разбера истината за себе си. Сега животът ми е по-хубав от всякога, защото съм с единствения мъж, който ме обича истински! И знам, че ще съм с него завинаги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.