10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да си оправя взаимоотношенията в работата


Казвам се Мария Христова и искам да благодаря на Магда, затова че ми помогна да имам спокойна работа

kolegi
Аз работя в един офис. Работата ми е свързана с това да се разправям по цял ден с клиенти. Имам много колеги, но с повечето от тях работим заедно вече 15-ина години. Разбираме се чудесно. Нямам проблеми в семейството, не страдам от кой знае какви болести, а по врачки и гледачки ходя изключително рядко, най-вече за да придружа някоя приятелка, и аз покрай нея да си направя някое гадание.

От една година обаче, в офиса ни дойде нова колежка. Не е лошо момиче, но поради някакви причини взаимоотношенията ни станаха много сложни. Постоянно се карахме, постоянно скандали, и не само с мен, а и с другите колеги. Това не пречеше на работата й. В интерес на истината е добър специалист. Но имаше нещо, което ни пречеше да комуникираме заедно.

Истината се оказа повече от тривиална. Момичето е имало магия. Това ми го каза Магда, каза ми и че магията е била направена от нейна близка, за да не си намери работа и да няма пари. Не знам как да обясня онова, което последва. Поръчах пентакъл от Магда, който сложих в офиса. Колежката не знае за него, но с течение на времето нещата между нас се уравновесиха и тя се разбираше чудесно с всички колеги. Това сложи край на нашите разправии и недоразумения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.