28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Накъде да вървя сега – не знам


Много трябва да внимавам как ще се държа и какви ще ги върша оттук нататък

razdyala Една голяма драма ми се случи. Изневерих на мъжа ми и той ме изгони. Малко след като ми се разпадна семейството, се разделих и с любовника си. Останах сама. Много нещастно се чувствах. Не знаех какво да правя. И поради тази причина писах на Магда с желание, ако може да ми каже повече за моя живот нататък. Не че не съм знаела, не че не съм усещала със сърцето си какво ще ми каже, но все пак… Много ми е тъжно, но действително е така – щастие на чуждо нещастие не се гради. Аз направих лошо на моя съпруг, предадох го, излъгах го, а можех да бъда честна с него и да му кажа, че нещата между нас не вървят и ще е най-добре да се разделим. Не знам какво да кажа. С това писмо искам да излея душата си и да кажа на всички момичета и жени, че трябва да говорят, да споделят, когато нещо не е наред, а не да действат подмолно като мен.

Сега съм сама. Според Магда ще имам семейство ново чак след като си изкупя вината за онова, което съм сторила на моя мъж. Не знам кога ще се случи това. Честно казано, не се чувствам готова, защото се страхувам да не допусна пак същата грешка.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.