27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовта ми е забранена


Обичам един мъж, но той е доста по-голям от мен. Разликата ни е 13 години. Всички са против нашата любов

любов
Истината е, че не ни личи толкова. Разбираме се чудесно. Той е разведен от 3 години, а тогава аз не съм го познавала. Когато го срещнах беше сам. Току що се беше разделил с приятелката си. Аз я познавам. Тя просто не е за него, нито той е за нея. Не са сродни души като нас. Това ми каза и гадателката Магда, че ние просто сме родени един за друг. Но отношението на близките ми ме потиска много. Той има едно дете. Не сме говорили за това, аз не го притискам, нито да живеем заедно, нито нещо такова, но нашите постоянно ми пилят на главата как аз съм била млада, как трябвало да имам семейство, дете, нормално да бъдело всичко.

Ами нормално е. Любовта ми, макар и забранена, е най-хубавото и нормално нещо, което ми се е случвало. Всички мои връстници са се държали ужасно с мен. Не съм била толкова щастлива, колкото до този момент. И другото което е – аз нямам никакво намерение да приключвам с него, засега. След като ни е писано да сме заедно, значи ще бъдем заедно. Това е!

Фани Д.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.