07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми върна усмивката


От много време не ми се беше случвало да се усмихвам

надеждаВсе ми се беше случвало да имам неприятности, но през последните три години направо ми се стъжни живота. Лошото следваше едно след друго и не ми остана време дъх да си поема. Освен това ме нападнаха и едно тъжни мисли – направо изпаднах в депресия. Не виждах изход, не виждах смисъл и се бях предала. Всичките ми приятели ми казваха, че така не може да продължава, че ще се разболея, че само си вредя, но аз не намирах сили да се изправя. Затова съвсем естествено реших да се допитам до някоя гадателка да ми каже още колко ще продължи този тъжен период. Приятелка ми препоръча гадателката Магда и аз й описах всичко, което ми беше на душата.

Магда ми прати много подробно писмо, което ми даде някаква яснота върху онова, което се случваше. Трябваше само да изчакам още малко. Вярвате ли или не, но седем месеца след писмото на Магда, нещата започнаха да се нареждат така, както Магда ми беше предрекла. Работата ми се оправи, намерих си и приятел, и освен това срещнах още куп страхотни хора.

Сега вече съм доста по-спокойна. Милите думи на Магда ми върнаха не само усмивката, но и увереността, че не само лоши неща се случват в този живот.

Боряна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.