25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ревността ме разяждаше като киселина


Обичам един мъж, но се разделихме, защото ревността ме разяждаше като киселина

revnostМислех, че като мине времето, аз ще се оправя. Той ми казваше и доказваше непрекъснато, че аз съм жената на живота му. Обаче аз не можех да стоя спокойна като излизаме и като го виждах как той непрекъснато гледа някакви жени, дори и случайно да е, дори и без да иска да е. А ако го заговорят направо полудявам. Така минаваше ден след ден и аз все повече изпадах в моите ревниви състояния. Исках да не е така, обаче не можех. И това непрекъснато пораждаше скандали между нас. Не знаех какво да правя и какво да мисля, след като той ме напусна. Това се сучи след поредния скандал. Не съм искала, но нямах друг избор. Той реши нещата вместо мен.

След това още повече откачих. И така съм досега, а мина вече година. И не знам как да се оправя. Искам да успея да го забравя и да си започна някаква нова връзка, но не мога. Най-гадното от всичко е, че не успявам да се владея винаги и правя глупости. Обаждам му се, говоря му колко много го обичам все още и все такива едни…Магда ми каза, че ще срещна друг човек, а този друг човек няма как да го срещна, ако продължавам да обичам него. И не знам как да се справя, и направо ще се побъркам вече!

Лилия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.