16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Заболя ме от неговото предателство!


Той не ми изневери. Той не повярва, че аз не съм му изневерила

болкаИмахме много голям проблем с моя приятел, но сега се оправихме. И най-важното е, че благодарение на мъдрите думи и съвети на Магда, аз по някакъв начин успях да загърбя миналото. Вече не сме разделени, въпреки, че ме заболя от неговото предателство. Известно време живяхме отделно един от друг – аз при нашите, той си остана в квартирата. Проблемът беше, че той реши, че съм му изневерила. Един негов приятел му наговорил разни неща. Направил ми фалшив профил във фейсбук и аз съм си била писала с него. И имаше там разни глупости, как съм искала да бъда с него, а не с моя приятел, как сме били правили секс и как моя приятел изобщо не бил толкова добър, колкото него. Все в този дух. И моят приятел взел, че повярвал. Аз не съм написала нито дума от това. Аз изобщо нямам никаква представа за това нещо. И най-важното е, че колкото и да обяснявах, че това не е вярно, той не ми вярваше.

Раздялата и на двама ни се отрази много зле. И двамата бяхме като болни. Аз писах тогава на Магда. Исках да ми каже да го чакам ли, или не. И тя каза, че той е голямата ми любов. Вътрешно го знаех, видяхме се, поговорихме и всичко се изясни. Сега градим наново любовта си.

Силвия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.