04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Толкова злоба и лошотия на едно място не бях виждала!


Аз съм момиче на 22 години. Имам си сериозен приятел и много зложелателки, които всячески се опитват да ми провалят живота с него

лоши хораС Венцислав сме заедно от две години и много се обичаме. Навсякъде сме заедно. Разбираме се само като се погледнем в очите. Не трябва и да си говорим даже. Обаче се появиха някакви жени, приятелки на неговата бивша, и те ми съсипаха нервите. За нула време направиха такава интрига, че се чудя откъде е започнало всичко – вече не помня.

За всичко е виновен фейсбук. Там едната си направила профил, и у пише на моя приятел разни неща, включително и за мен. И аз случайно ги прочетох, защото той си беше остави профила отворен. Викам каква е тая, защо говори за мен, познава ли ме? А той мълчи… И така няколко дни я нищехме тази история. Успяха да ни скарат. Разделихме се за пръв път от толкова години. И ми беше много трудно. Тогава писах на Магда. Много ми се искаше да разбера две неща – дали ще бъдем заедно с моя приятел и след този скандал и как да преодолея нападките на тези жени.

Магда ми каза всичко за бъдещето. А за да се отърва от нападките на тези жени Магда ми направи личен пентакъл, който да ме предпазва и да ми даде сила и да запази любовта ми с моя приятел. Сега вече всичко е по-добре и аз съм много по-спокойна.

Христина Антонова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.