Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Свикнах да живея сама : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Свикнах да живея сама


През годините срещнах достатъчно неподходящи хора, които объркаха живота ми

сама

Останах сама след два брака и две деца. Мъжете си намериха други жени, децата заминаха в чужбина. Единствено котарака не е решил да ходи някъде, сигурно защото е кастриран. Колкото и да е странно, аз свикнах да живея сама Само от време на време се сещам, че годините си вървят и аз имам нужда от човек до себе си. Човек, за когото да се грижа, да му помагам и да съм му опора. Бих могла и да го обичам… Така съм се капсуловала, че никакво чувство не може да стигне до мен.

Магда ми каза, че това няма да е вечно така. Писа ми за някакви кармични разплати, някакви срещи от минали животи. В крайна сметка, според нея, последните може би 3 десетилетия от живота ми, аз ще ги прекарам с човека, който цял живот съм чакала. Дали ще е така? Не мога да знам, но въпреки всичко, което се случи в живота ми, аз се надявам. Надявам се и вярвам, че един ден все пак ще мога да се събуждам щастлива. Иска ми се да поживея малко по-различно от начина, по който съм живяла досега.

Макар и да нямах никаква вяра и надежда, когато писах на Магда, днес ми е малко по-лесно да се справям със самотата, защото знам, че един ден тя така или иначе ще свърши. Хубаво е човек от време на време да получава подобни уверения. Това дава сили да продължиш, въпреки неприятната участ.

Нели Стоименова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.