08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Децата ми са моята утеха


Загубих съпруга си, когато бях много млада

деца

Казвам се Боряна Зинзарова и съм от Бургас. На 46 години съм. 19 години от живота ми минаха като вдовица. Загубих съпруга си, когато бях много млада. Сега не съм в позиция да казвам дали съм заслужила съдбата си, нито да я обвинявам за това. Просто знаех, че е трябвало да се случи и приех случилото се. Искам да благодаря на Бога за прекрасното ми семейство, макар непълно. Имам чудесно деца, сестра и племенник, които по всякакъв повод, а и без повод, са около мен. Помагат ми, подкрепят ме, разсмиват ме и винаги са готови да ме изслушат. Имам и много добри приятели. Може да се каже, че съм щастлив човек, въпреки че на моменти се чувствам малко самотна.

Преди няколко месеца срещнах един човек. Първо бяхме приятели и след това някак естествено започнахме да се срещаме. Аз съм много резервирана, не защото е лош човек, или нещо подобно. Странното е, че той много прилича на покойния ми съпруг, не толкова като външност, колкото като характер. Това беше повод да пиша на Магда с молба да ми каже нещо повече за бъдещето на нашата връзка. Магда беше повече от категорична, че трябва да продължа да се срещам с него. На тези години, и след всичко, което съм преживяла, мен малко ме е страх, но все пак ще опитам. Знам, че и да не се получи, децата ми ще бъдат моята утеха. Щастлива съм, че ги имам и че животът ми, малко или много, ми позволи да изживея страхотни моменти с тях. Сега съм малко объркана, но съм сигурна, че всичко ще се нареди така, както трябва.

Маргарита Колева от Силистра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.