10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Свободна съм, щастлива съм, доволна съм от живота!


Толкова дълго се опитвах да се освободя от самата себе си, че в един момент се отказах

свободаСега, когато се обърна назад, разбирам колко погрешно съм разсъждавала и съм живяла живота си. Става ми ясно защо част от нещата са се объркали и защо хората, които не съм искала да си отидат, са си тръгнали. За всичко съм била виновна аз и моето глупаво мислене. Радвам се, че случайно попаднах на сайта на Магда, свързах се с нея и успях да преосмисля всяка една дума, която тя ми е написала за мен. нейното гадание беше повече от гадание. То беше урок как да намеря себе си и как да се съхраня такава, каквато съм, без да ми се налага да се променям заради всеки човек, който е около мен. Най-важното е, че такава, каквато съм сега, аз се харесвам, а щом аз се харесвам, и другите ще ме харесат.

Аз бях доста несигурен човек. Страхувах се дори на един психиатър да отида, да поговорим, да се разбере откъде идва това мое променливо настроение. Факт е, че след писмото на Магда аз се престраших и отидох. След няколко сеанса аз се престраших и отидох. Сега ми е доста по-комфортно, като се има предвид, че дори антидепресанти не съм пила. Очаквам да ми се случат и да ме сполетят само хубави неща. И дано всичко започне час по-скоро.

Петя Йорданова от Монтана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.