Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Любовница се опита да отмъкне мъжа ми, но Магда ми го върна обратно : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовница се опита да отмъкне мъжа ми, но Магда ми го върна обратно


Стефана Панайотова, 43г, Варна: След 20 години заедно и през всичките тези години без никаква индикация, че е склонен към изневери, мъжът ми залитна.

уяаеаНе просто залитна, влюби се в една жена, сяамо за три месеца връзка с нея, си събра багажа и излезе на квартира – обясни ми,че е по-силно от него, че ще ни подпомага, но не може да живее без нея. Останах като гръмната буквално – минах през всички етапи – на гнева, обвиненията, заплахите, сълзите ,докато стигнахме до момента, в който…реших да му бъда приятел.
И слава богу,защото иначе нямаше как да му помогна. Той започна да споделя проблемите с тази жена, която само за шест месеца направи живота му истински ад, но и твърдеше, че няма обяснение защо е с нея – но нещо го тегли към нея, нещо по-силно от него.

Тогава приятелка ме посъветва да се консултирам с пророчицата Магда.Разбрах, че нещо се случва извън волята на мъжа ми. Това констатира и Магда. Най-трудно беше да му обясня, че съм й писала, защото той никога не е одобрявал врачките. Но като прочете писмото й – изведнъж си промени отношението и започна да си обяснява това ,което до този момент не можеше.

Изпълнихме каквото трябваше, за съжаление онази жена продължаваше да поръчва разни ритаули за обвързване – а Магда да им противодейства, но стана както каза тя – за три месеца . мъжът ми стана енергийно назависим,след това му изготви траен протектор, за да не може да се поддава на нейните енергии. Отново сме заедно и сме онова семейство, на което се възхищаваха и съседи и приятели. Радвам се, че животът ме срещна с Магда, не ми се мисли как щяха да се развият нещата без нея.

Ако вие или ваши близки имате проблеми и желаете да се свържете с пророчицата Магда не се колебайте да и пишете на емейл office@magdaonline.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.