08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не вярвах на Магда, но тя пак ми помогна

Магда ми оправи енергийния баланс

Магда ми оправи енергийния баланс


Климент Йорданов, 27 г, Бургас :Не вярвам на врачки и предсказания и всъщност никога не съм искал да зная какво ще се случи с мен в бъдещето, но опрях до пророчицата Магда, когато само за една година ми се случиха твърде необичайни и неприятни неща, в които не виждах никаква логика.

Магда ми оправи енергийния баланс
Магда ми оправи енергийния баланс
Всъщност, в продължение на една година го отдавах на лошия си късмет и съвсем се бях отчаял – в нелепа злополука получих сериозна травма на коляното, малко пъ-късно закъсах с бъбреците, без никакви предишни оплаквания и увреждания, започна да окапва косата ми, което най-много ме разтревожи, имах два уж елементарни изпита за вземане – но се провалих и на двата, обзе ме пълна апатия, буквално не мисля, че ми се живееше.

Скарах се и с приятелката си, защото чак когато Магда ми помогна,осъзнах, че хич не съм бил за търпене през този период… Добре че беше сестра ми, която вече беше общувала с Магда и твърдеше, че е плучила най-адекватната помощ. Писах и с недоверие и буквално предварително се присмивах и на себе си и на нея, че изпадаме в такива „врачески” отношения. Но нейният отговор ме замисли. Твърдеше, че тези неща не ми се случват просто ей така, а защото съм натрупал тонове негативна енергия ,отправена умишлено преди две години – посочи ми и от кого.

И тогава си спомних един необичаен случай, в който един бегъл познат от една обща компания влезе уж в безобиден спор с мен, но след това упорито ме преследваше да си изясняваме нещата, малко грубо го разкарах от обкръжението си, но това го е предизвикало /чак не ми се вярва,че има такива хора/ да отиде и специално да ми поръча ритуал за нещастия, злополуки, за безкъсметие… Поработихме с Магда, тя ми изготви индивидуален енергиен протектор, спазвах и нейните съвети как ежедневно да се чистя и да не допускам отрицателна енергия до себе си и след няколко месеца резултатът беше уникален – спряха да ми се случват неприятности, стабилизирах здравето, успокоих се и така си върнах момичето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.