Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Пророчицата Магда ме измъкна от депресията и спаси дългогодишната ми връзка : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пророчицата Магда ме измъкна от депресията и спаси дългогодишната ми връзка


Теодор Славчев, 28 г, Русе: Твърде млад съм, за да се оплаквам от живота и преди да разбера за Магда, си мислех, че това е естествения ход на съдбата ми – всичките несполуки дотук.
3еаиИзправях се след всяко нещастие, но последната година така зачестиха, че не можех дъх да си поема. Най-много ме вълнуваше разбира се внезапната раздяла с дългогодишната ми приятелка. Вярно е,че сме имали проблеми, кой няма, но не и до степен да говорим за раздяла. Когато тя ме напусна,съвсем се предадох. Останах и без работа и легнах на плещите на и без друго изнемогващите ми родители. Вкъщи – болести, смърти на роднини…нападна ме такава депресия, че в нищо не намирах смисъл. Не само психически, чисто физически нямах сили за нищо. Уморявах се от петдесетметрова разходка, чувствах болки в цялото тяло и в главата – лекарите казваха,че ми няма нищо и така…няколко кошмарни месеца. За Магда разбрах от интернет. Писах й като отчаян човек,но всъщност изобщо не вярвах,че може да ми помогне… Спомням си,че първия път тя също имаше някакви здравословни проблеми ,така отговориха секретарите й и отговорът й много се забави.
Вече бях спрял да го чакам, когато пристигна. Уж най-обикновено подредени думи, а само докато ги четях, усетих как постоянното главоболие отшумява…Сякаш някой ми преливаше енергия. Изпрати ми индивидуален енергиен протектор с указания как да го ползвам. Не зная от него ли, сигурно, но най-вече от съветите й, защото тя не осъжда,не обвинява, дори когато трябва да потърся грешката в себе си, го прави по начин да не ме депресира допълнително, но аз си стъпих на краката. Моето момиче се върна, сега връзката ни е по-силна отпреди. Стабилизирах се пред очите на родителите ми, които покрай мен също се бяха отчаяли. Майка по съвет на Магда започна успоредно лечение с билки, /Магда никога не отрече лекарските съвети и даже настояваше да ги слушаме/,но билките подобриха състоянието – за три месеца,точно колкото беше казала и пророчицата. През тези месеци ми помогна и да си намеря работа – разбрах,че аз самият трябва да се чувствам енергийно стабилен,за да мога да предприема каквото и да било в живота си. Сега не ми е лесно, на кого му е лесно в България, но не съм отчаян и усещам как моя живот зависи от самия мен.Благодаря й!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.