17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда прогони натрапничката


Аз работя във голяма ферма в Крит (Κρήτη). Тука е много далече от България и сигурно затова бях единствената българка в цялото село. Отначало хората ме гледаха с недоверие, но след като поживях една-две години, ме приеха и нямах никакви проблеми.

По едно време в нашата ферма се появи една друга българка от Източните Родопи. Аз много се зарадвах – нямаше да съм сама – имаше рускини, румънки, но българка бях само аз. Приех я като собствена сестра.

Тя първоначално се държеше приятелски, даже ме ласкаеше, все след мен ходеше, докато разбрах, че зад гърба ми е правила само мръсотии. Аз имах връзка с един грък – Леонидас, добре се разбирахме, и дори обмисляхме да се вземем, тъй като той беше вдовец, а за мен бракът ми в България отдавна е изчерпан.

Та тя се вклини между нас. На гърците колко им е халът, скоро той започна да ходи и с двете едновременно. Не знаех какво да направя – говорих с нея, вика: „Не е твоя собственост!”

Писах на Магда и тя ми изпрати един ритуал за прогонване на натрапник. За моя голяма почуда, още три седмици след като взех да го правя, я задържаха в полицията.

Оказа се, че била с нередовни документи и я екстрадираха обратно в България. Аз съм си тука с румънките, с Леонидас сериозно мислим за брак – той има голяма къща и спестявания, само се моля да не се завърти пак някоя българка наоколо.

Светла Данова, Пазарджик- Χανίων

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.