28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Животът е невероятна въртележка!


Хора като Магда са истински навигатори, дори и в най-големите житейски бури

въртележкаМоята история е колкото невероятна, толкова и смешна. Поне аз сега намирам сили да се смея, защото ако почна да рева, няма да спра цяла година.

Преди около три месеца писах на Магда с проблем. Проблемът ми беше, че се колебаех дали да бъда с един мъж, които е с 5 години по-малък от мен. И двамата сме разведени, само дето той няма дете. Не знаех какво да правя и писах на Магда с молба да ми каже дали той ще ме направи щастлива, как ги вижда нещата с него и ей такива неща. На мен от много време са ми набили в главата, че е нормално мъж да бъде с по-млада жена, но другото не е чак толкова добре. И сигурно затова през цялото време аз виждах само разликата във възрастта ни, но не и начина, по който се разбирахме.

Магда, разбира се, каза че човекът много ме обича, че ни предстои една невероятна любов, че нищо няма да загубя, ако съм с него, даже напротив… Аз, обаче, не я послушах. Загубих го по най-бастунския начин. Затова чак сега осъзнах колко важно е възпитанието. Хората вярват в разни неистини, а пропускат важното. Много ми е криво сега, но поне вече ще знам какво да правя, как да действам и най-вече – да слушам, когато ми се говори. Той сега е с друга, аз съм с друг и двамата не сме щастливи, но какво от това… Може някой ден животът да се завърти и всичко да си дойде на мястото.

Калина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.