27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Далечна любов топли сърцето ми


Реших да се пробвам в сайт за запознанства

2На такава възраст съм, че не мога да чакам любовта да дойде сама при мен. Трябваше нещо да направя и затова се свързах с агенция за запознанства. На сайтове не мога да разчитам – всякакви идиоти има там. И само за едно пишат – кога ще те вкарам в кревата? Ами аз против креватите нямам, ама той за името ми не попитал – бърза да предлага.

Агенцията се оказа много сериозна. Уредиха ми няколко срещи, вкараха ми данните в разни сайтове в България и чужбина и зачаках да стане чудото. Както можех да се надявам, късметът ми излезе с мъж от чужбина. Той е грък, и противно на създалото се мнение, той е много добър човек. Писахме си в продължение на 5 месеца, след това се видяхме.

С много добри впечатления съм. И Магда потвърди, че от Съдбата ми се падало да живея в чужбина. Там ми бил късмета. И сега, макар и късно, смятам да се опитам да създам семейство с този човек. Избрала съм да му дам пробен период и да видя кое как ще стане. Знам, че има време за всичко, но този път не ми се ще да чакам.

Любовта е много странно нещо – идва когато най-малко си я очаквал. Надявам се сега да съм сполучила, но като знам как всяко едно нещо, което Магда ми е казала, излиза истина, знам, че няма да сбъркам и няма да е грешка.

Пепа Колева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.