27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Направих грешен избор и сега съжалявам


Преди време бях писала на Магда относно мой проблем с двама мъже

лош изборСтава въпрос за това, че аз точно бях скъсала с единия и бях тръгнала с другия и се получи едно писмо на моята поща, от онзи, с когото скъсах. Писмото беше много хубаво, с много истини, с много неща, които иначе беше пропуснал да ми каже. Така че се замислих и почнахме пак да се виждаме. Обаче и с новия ми приятел имах отношения. И много объркано стана. Тук трябва да кажа, че аз не послушах онова, което Магда ми каза – да не се връщам при миналия приятел. Аз не я послушах, защото той беше по-богат. Парите ме поблазниха.

И реших пак да пробвам с него. Простих му всичко, което преди ме беше накарало да се отдръпна от него. И си викам: той се е поправил. Не беше така, той се подигра с мен. И стана точно така, както Магда ми каза. Той се е върнал при мен само заради секса. Използваше ме.

Заради моята глупост и заради това, че не послушах съвета на Магда, аз загубих не само любовта, но и приятелството на един чудесен човек. Сега съжалявам, но вече е късно. И, честно казано, освен Магда, интуицията ми също ми подсказваше, а аз игнорирах всичко, заради едни красиви думи.

Филка Атанасова Захариева от Монтана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.