вт. окт. 27th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Моля се само той да е добреИскам мъжът, с когото споделяхме хубаво и лошо толкова години, но накрая се разделихме, да е добре и да е щастлив

3Разделихме се мирно и тихо, с няколко репетиции преди това. Не ни беше много хубаво заедно, но се наложи да го направим, защото това е най-доброто решение за него. Аз имам много проклет характер, знам си го. Около мен трудно се вирее. И мислихме, мислихме, и решихме, че най-добре ще е да се разведе по взаимно съгласие. Но пак ще си останем приятели, заради децата.

Преди да го направя писах на Магда с молба да ми отговори дали постъпвам правилно. Оказа се че и според нея, и според мен /точно така, както ми го каза и вътрешния глас/, аз постъпвам правилно. Много трудно ще ви го обясня на вас, обаче тя ме разбра и аз се радвам, че съм взела правилното решение. Сега на децата им е по-спокойно. И даже прекарват по-дълго време с него. По-добре се разбираме и с него. Няма обяснение този феномен. И което е по-важно – по-добри сме един към друг, а преди се изяждахме. Затова единственото, което искам, е да е добре той, защото много години му трових здравето.

А колкото до Магда – уникална е. Разбира от половин дума и няма нищо скрито от нея – ни от миналото, ни от бъдещето.

Росито от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.