Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Сама съм и ми е толкова спокойно : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сама съм и ми е толкова спокойно


Не знам дали съм нормална, най-вероятно не съм, но в момента се чувствам много добре, защото съм сама

2Така съм от доста време. С последното ми гадже нещо не успяхме да се разберем. Най-вероятно не бяхме на една вълна и се разделихме. Бяхме заедно 3 години, но някак ми олекна след това. И сега съм сама. И ми е хубаво, и ми е спокойно. Никой не ми казва какво и как да правя, с никой не се съобразявам и не искам никой да се събразява с мен.

Нямам нужда от любов. Мъчно ми става за всички онези изтерзани същества, които стоят в ъгъла и се тюхкат, че той им би изневерил, че тя не му обръщала достатъчно внимание и разни други такива. Аз нямам подобни проблеми – и по-добре.

Може след време да ми дойде музата, а и както каза Магда: Ти си такава отворена душа, че колкото и да ти е свободно, все ще дойде ден когато освен свободно ще ти стане и пусто. Може, ама не ми се вярва да е скоро. Живей ми се, и смятам да си пожевея, пък каквото ще да става. Все ще дойде и моята „сляпа неделя“. Не искам да има нещо, за което да съжалявам след това.

Милена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.