Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имам зависимост към един човек : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам зависимост към един човек


Искам да споделя моята болка, моята несподелена любов

любов

Знам, че обещах да напиша две мили думи за Магда, тази толкова добра и търпелива жена. Искам да се освободя за последен път от това чувство и след това да затворя вратата докрай. Знам, че звучи глупаво и тъпо, но то като дойде, не пита.

Аз съм най-щастливия и в същото време най-нещастен човек на тази земя, защото имам чувства към човек, който не е свободен. И двамата сме наясно, че не бива да сме щастливи на фона на чуждо нещастие, но така се получи. Просто изпуснахме юздите и колата тръгна неуправляема. Трудно е, знам. Срамно е – и това го знам, но какво да направя? Любовта не просто е сляпа – тя е глуха, а понякога и безсърдечна. Радвам се, че не съм се поддала на това чувство, което е много неприятно, а и последствията ще са лоши не само за мен… Сложна и объркана ситуация. Сега трябва да напасна някак сегашното към миналото и да помисля за бъдещето.

Знам, че онова, което трябва да направя, е да затворя страницата и никога повече да не се сещам за него. Искам да продължа без да съм зависима от любовта си към него. Искам да съм нормална жена, която да обича някой друг по нормален начин. Не знам дали ще ми се получи, но искрено се надявам.

Искра от Сливен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.