16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Там някъде се крие моето щастие!


Искам да вярвам, че животът ми няма да бъде само низ от злополучия

любов

Аз съм на 34 години, все още неомъжена, сама съм, без приятел или каквото и да е там мъжко присъствие. Не правя дори секс за една нощ, не флиртувам и съм в едно малко странно, но желано от мен очакване на мъжът, който ще ме направи наистина щастлива и който ще ми позволи да го направя щастлив.

Може и да бъркам като се държа по този начин, но знам, че така трябва. Убедих се в това след като писах на Магда за моите проблеми и желанието ми да се задомя. Тя ме убеди, че постъпвам правилно, щом съм се отдала така на голямата любов. Според гаданието, което ми направи, аз ще имам семейство и мъж, който ме обича, само не трябва да изневерявам на себе си и да се забърквам с женени мъже, защото щастието на фона на чуждо нещастие не е желано.

Аз винаги досега съм била вярна на любимите си и все е ставало така, че те са ме зарязвали. Сега пак ще бъда вярна, но ще бъда и по-пряма, защото искам да сполуча най-после, искан най-накрая да дам на някой онова, което заслужава и което само аз мога да му дам. Магда ми даде големи надежди, че това ще се сучи и аз искам да направя онова, което се иска от мен, за да дойде моето щастие по-бързо.

Росица от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.