нд. окт. 25th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Не съм превъзмогнала загубата на работата миКолкото и да ми е тъжно, обаче, случи се нещо, което ми даде сили да вярвам, че доброто не ме е изоставило

нов живот

Преди три месеца загубих работата си, която много обичах. Останах без средства, сама, без колеги. Много ми беше тъжно и неприятно. Трябваше да направя нещо, а аз нямах сили да действам, защото бях като хипнотизирана. реших все пак да се допитам до някоя врачка защо така изведнъж ми се случи това, като знам, че всичко ми вървеше мирно, тихо и спокойно и нищо в живота ми не даваше индикации, че предстоят такива главоломни промени. Аз се научих да превъзмогвам трудностите, обаче идва един момент, в който не всичко може да бъде превъзмогнато.

Една моя близка ми препоръча гадателката Магда, защото била доволна от онова, което направила преди време за нея. Сега аз искам да кажа, че съм много доволна от онова, което Магда направи за мен.

Загубих работата си в България, но за сметка на това ще работя в чужбина. Много ще ми липсва всичко тук, но така поне ще знам, че ще имам средства, с които да помагам на родителите си. Аз съм стара мома, не успях да се омъжа, но не ми тежи това. В крайна сметка може и да се нареди някой ден живота така, че да се събера с някой мъж, но здравето и работата сега са ми по-важни.

Живка Йорданова от Плевен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.