Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Той ме омагьоса! : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той ме омагьоса!


Не вярвах, че ще стане така, но той наистина ме омагьоса. В началото изобщо не мислех, че ще стане нещо между нас, обаче явно съм сгрешила. По някакъв негов начин той ми грабна сърцето и ми взе душата.
любов

Всичко това в хубавия смисъл на думата, нали. Аз вече така или иначе съм готова на всичко за него. Имам желание да прекарам живота си с този човек, той да бъде моя смисъл и вдъхновение. Знам, че няма да има друг. Не знам само защо в началото не успях да усетя нищо от онова, което в последствие се случи между нас. Магда ми каза, че най-добрия ми приятел не е това, за което го мисля, и аз като се хванах за тези думи и помислих, че е нещо лошо. А то какво било… Единствено Магда успя да предусети какво ме чака с този човек и аз сега съм толкова щастлива, толкова доволна.

Ако някой ми завиди на щастието, обаче, това ще е само бившата му. Много зло същество, едвам се отървахме от нея. Сега съм поръчала един пентакъл на Магда да ми направи, да може да я държи далеч от нас и от нашето щастие. Иначе онова, което исках да кажа е да не спирате да вярвате. И аз така не вярвах, че любовта може да ми обърне представите за света, но ето че се случи.

Марта от Пловдив на 49 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.