18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Хората често са несправедливи


Ако направиш едно добро, те ще ти изсипят 100 злини и ще се чудиш с коя по-напред да се оправяш.
несправедливи

Или пък ще започнат да те обвиняват. Хората си мислят, че ако са измамили някого, то задължително и те самите ще бъдат измамени. Донякъде има логика в тези им страхове, но на човек най-често му се случва онова, за което си мисли – ако си мисли за нещо лошо, лошо ще го сполети.

Аз не съм идеална. Имам много, ама страшно много недостатъци, но не се страхувам да си ги призная. Заради онова, което не е много добро в мен аз често съм страдала. И сигурно ще продължавам да страдам, ако не се поправя.

Точно това ми каза и Магда, в един от безценните съвети, които ми даде. Магда каза: ти си добра, но само към другите. Стани добра към себе си и ще видиш как животът ти ще се оправи. Аз съм на път да се променя, не че горя от желание животът ми да се промени, но ще ми е интересно да знам, че ще прекарам известно време като останалите хора – в спокойствие, мир и разбирателство със себе си.

Иначе, ако не бях писала на Магда, едва ли щях да изпадна в тези разсъждения. Най-много ме зарадва това, че тя позна за лесните пари, които ще спечеля – преди седмица спечелих от лотарията на „Сделка или не“ 100 лева. Не са много, но за човек, който никога нищо не е печелил, са ок. И това беше първия и единствен билет, който съм купила. Та такъв е живота – шарен…

Мариета Р. от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.