Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имах страхотни скандали с майка ми : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах страхотни скандали с майка ми


Аз съм на 42 години, майка ми е на 74. През по-голямата част от времето се разбираме чудесно. Но има дни, в които изобщо не се разбираме и аз направо се чудя откъде се е появила тази чужда жена тук.
maika i dashteria

Искам в началото да поясня, че като казвам скандали, това са спорове и препирни, които само изнервят положението. Повечето възрастни хора явно са си такива. Аз разбира всичко много добре, но често тези уж незначителни спорове и караници оставаха един такъв горчив вкус в устата и напрежение. Аз не искам да има неразбории между нас. Знам, че тя също не иска, но всичко започва от нещо много дребно, за да се превърне в ужасен скандал, за който после и двете съжаляваме. Пробвах всичко, за да се избегнат тези почти постоянни викове и крясъци, но нищо не помагаше. Повтарях си, че не трябва да й забелязвам, каквото и да каже, но не винаги ми се получаваше.

Затова прибегнах до услугите на Магда. Зададох й няколко конкретни въпроса и я помолих, ако може по някакъв начин, да ми помогне да туширам напрежението у дома. Магда ми направи пентакъл, който е в единия от кухненските шкафове и ми каза какъв ритуал да направя, така че да няма лошо между мен и майка ми.

Писмото, което получих преди повече от година, още си го пазя и сега пиша, за да кажа, че Магда действително помага на хората със съвети и знания. Пак се случва от време на време да кръстосаме шпаги с майка ми, но вече няма напрежение, няма тегавина и всичко е така, както винаги съм искала да бъде.

Милена Хубенова, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.