13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дъщеря ми имаше страшни болки в корема


Искам да ви кажа моя случай, който беше много странен. Имам дъщеря на 21 години. Съвсем нормално момиче, добро, ученолюбиво, кротко – като повечето момичета на нейната възраст. И тя си е малко палава на моменти, но това е младост, все пак.
болки в корема

Дъщеря ми имаше болки в корема. Ходихме на лекар, прави изследвания, лежа и в болницата – и нищо. Никой не знаеше защо и от какво я боли корема. Това се случваше веднъж в месеца, но нямаше нищо общо с цикъл или нещо подобно. Имаше там едни съмнения, че е от бъбреците, но и това отпадна. Бяхме се видели в чудо, защото болките бяха наистина много сериозни. И аз тогава реших да търся знахарка, билкарка, нещо от този род. Една колежка ми каза за Магда. Аз реших да й пиша, нищо, че малко се съмнявах кое как ще стане тази жена като е глуха, но в поселдствие разбрах, че това не е проблем.

Оказа се, че проблема на мойто дете е от уплах. Магда ми даде да направя един ритуал. Прати ми и рецепта, която изпълнихме, само от билки беше рецептата. И така се почна малко по малко да се оправя. Не знам защо, но месец след това дъщеря ми вече беше добре и оттогава, откакто направихме последия ритуал, тя си е добре и дума не е ставало за болки.

Мария Василева от Стара Зафгора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.