07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Знам рецептата за любовно щастие


Пише ви Весела, момичето, което преди време ви беше помолило да направите пентакъл и след това си поръчах и гадание.
izneviara

Това беше преди година и осем месеца. Искам да ви кажа, че вие бяхте абсолютно права. Онова, което ми предрекохте се сбъдна, макар и не на 100 процента. Важното е, че основното, онова, в което не вярвах, се случи. Не знам как да ви благодаря за куража и всичко, което ми казахте и направихте за мен. В подобно объркано положение човек не знам много какво да прави. А и аз от всички най-мразя да ме лъжат, да ме гледат в очите и да ми говорят неща, които не са истина. Той ми изневери, а дори не намери доблест да си признае. Трябваше да мине много време, за да го забравя. Аз отдавна съм му простила, защото той явно е такъв човек. Доколкото разбрах по този начин постъпвал и със сегашната си приятелка, защото сме от една компания с нея и ми е ясно какви ги върши.

Искам да кажа още, че на мен консултацията с вас ми е за първи път. преди това не съм ходила при никакви врачки или нещо подобно.

Надявам се още дълги години да сте жива и здрава, уважаема Магда, за да помагате на хората и да им давате напътствия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.