11.05.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дали ще мога да забравя най-голямата любов в моя живот?


Много хора минават през живота ни, но има един човек, който оставя трайна следа.
lubov

Точно за един такъв човек става въпрос и при мен. Срещнахме се случайно. Нямаше нищо между нас в началото. Постепенно изградихме връзката и доверието. Започнахме да излизаме все по-често и в негово присъствие аз се чувствах много добре. Не знам как стана любовта между нас, но стана И беше най-красивата любов, която можете да си представите.

Карали сме се, имало е страхотни спорове между нас, но винаги сме намирали начин да се справим. Не сме се разделяли нито за миг, след като разкрихме любовта си. Живеехме заедно, лягахме заедно, ставахме заедно – просто невероятно беше.

Но стана така, че трябваше да се разделим. Той замина да работи в чужбина. В началото си идваше, после престана. Аз успях само веднъж да отида при него. Времето минаваше. Никакви фейсбуци и скайпове не можеха да заменят живото общуване, което имахме. Аз нямаше как да се пренеса при него. И така любовта ни започна бавно да умира.

Аз сега съм с друг, той с друга. Писах на Магда с надежда да ми каже, че някога ще се съберем с него отново, но уви – няма такава вероятност. Примирих се, но знам, че няма да го забравя, никога! Любовта ни наистина беше много голяма!

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.