Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Сама съм си виновна за всичко! : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сама съм си виновна за всичко!


Никога не съм страдала от липса на обожатели, но понякога ми се иска да няма никой около мен.
вина

Много ми объркват живота, и то по начин, по който трудно може да се оправи. Последният, който направи това ми нанесе страхотни рани и обиди. Голяма любов имахме, уж нещата щяха да стават сериозни, уж семейство щяхме да правим, а се оказа, че той изобщо не е имал такова намерение, поне не и с мен. Опитвам се да го разбера, даже не успях да му се разсърдя като хората, но все пак загубих много време с него.

Искам да кажа само две неща. Първото е, че разбирам и приемам абсолютно всичко. Онова, което не ми е ясно защо продължих да му вярвам, след като го хванах, че лъже? Така ми е било писано. Ако не го бях направила, нямаше да стигна до Магда, до нейното гадание и добрите съвети, които ми даде.

Сега се радвам да съм свободна и да си правя каквото си искам, без да се съобразявам с някого. Така ми е по-добре. Ще дойде време, в което ще имам и приятел, който ще ми стане мъж след това, и семейство ще имам, значи сега мога да се насладя на свободния живот.

Нина Колева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.