Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Искам просто да благодаря на Магда : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам просто да благодаря на Магда


Здравейте, аз съм Мира. Четох по-нагоре за хора с някакви много сериозно проблеми и даже малко ме е срам от това, че аз пиша просто от благодарност към Магда.
мира

Нямах някакъв ярък проблем, даже животът ми си е идеален по моите стандарти. Нямам си мъж или приятел, но това е защото аз така съм си преценила, имам добра работа, верни приятели… какво му трябва повече на човек?

От едно известно време наблюдавам хората и съм забелязала, че стана някаква мода да се ходи по врачки и тям подобни. Аз съм си пълен непукист, но въпреки всичко изпитвах известно любопитство към бъдещето си и това какво всъщност представлявам. Не можех просто да се насиля да отида при някоя баба, не беше в моя стил. И така започнах да разпитвам обкръжението си за някой, който си разбора от работата и от когото са доволни. Така ме насочиха към гадателката Магда. Но аз нали съм си Тома неверни, изчетох първо солиден брой коментари за нея, разучих я както се вика и чак тогава се свързах с нея. Помолих я да ми изготви хороскоп , казах и накратко някой неща за себе си и така. Не очаквах нищо особено, по-скоро нямах очаквания. Но след като ми пристига хороскопа и го прочетох, останах поразена, Имах чувството, че тази жена е живяла с мен до сега и знае всичко! А пък затова какво ми предстои ще го оставя в тайна, за да не ядосам съдбата Благодаря отново на Магда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.