Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Намерих желаната работа : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Намерих желаната работа


Привет! Аз съм Милена и съм от град Разград. Още от малка бях доста амбициозно дете, получавах добри оценки в училище, ходех на различни курсове.
работа

Бях от онези отличнички, които ги награждават винаги в края на годината. Влязох в престижен университет и започнах да следвам банково дело, на някой може да им се стори скучно, но аз желаех сигурна и бляскава кариера. Омъжих се за един прекрасен човек, който ме подкрепяше в начинанията ми. Започнах като стажант в една голяма банка в края на 4-ти курс и даже след като завърших ме взеха на работа. Бях на седмото небе!

Всичко се развиваше по план. Нямаше какво да помрачи щастието ми. Така се изнизаха 3 години и започнах да чувствам някакво недоволство. Не че работата ми ми беше омръзнала или нещо такова, просто исках повече. Кандидатствах за по-висока длъжност, но бях отхвърлена. Дори шефът ми ми казваше, че съм адски старателна и прилежна, но нещо ми липсвало. Какво? Всякакви мисли ми минаха през главата и накрая реших да се посъветвам с някого, да проверя как биха могли да се развият при мен нещата. Така намерих гадателката Магда, споделих и още на следващата седмица ми беше пратен красив амулет за късмет. Нямаше да пиша тук ако не беше проработил, но след около месец нещата, се наредиха точно както трябва. Дори получих още по-висока длъжност! Знам, че това нямаше да се случи без Магда и нейната помощ. Сърдечно благодаря!

1 thought on “Намерих желаната работа

  1. Molia napishete telefoni ili adtes na Magda….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.