16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Целият свят се беше обърнал срещу мен


Здравейте! Казвам се Мария и наскоро преживях най-ужасните три месеца в живота си.
depresia

Всичко започна когато сложих край на едно дългогодишно приятелство. Не искам да споменавам имена, но този човек бе взел пълен контрол върху живота ми. Не можех да мисля и действам самостоятелно. Не се чувствах добре, имах чувството, че нещо ме изпива отвътре и когато се отдръпнах, някак си усетих промяна. Чувствах се свободна, все едно някой бе премахнал тежък товар от гърдите ми. И тогава започнаха неприятностите.

Първо в университета, скъсаха ме на всички изпити. Това ме съсипа защото бях напълно подготвена. След това приятеля ми ме заряза без явна причина. Скарах се със семейството си. Целият свят се бе обърнал срещу мен. Изпаднах в дълбока депресия, заради проблемите здравето ми се влоши.

Един следобед докато стоях пред компютъра попаднах на реклама за гадателката Магда. Запитах се дали е възможно такъв човек да ми помогне, но бях отчаяна и я потърсих. Направи ми впечатление, че тя се зае сериозно с моя проблем, изслуша ме и ми каза, че имам направена магия. Изобщо не се зачудих кой би могъл да ми причини нещо подобно. Магда ми каза какво точно да направя , това е доста лично и индивидуално за всеки, затова няма да го споделям. Прати ми и пентакъл, който да отключи късмета ми. И ето ме днес, пиша ви това писмо и мога да се похваля, че всичко е наред. Във всяко едно отношение. Магда наистина ще ви помогне, не се колебайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.