19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Радостна съм, че открих своето „аз”


Преди да кажа, каквото и да било за себе си, бих искала да изразя задоволството си от общуването (макар и индиректно) с един забележителен човек – пророчицата Магда. Тя е отзивчива и акуратна, умее да вижда отвъд постижимото за нашите сетива и разум.

За мнозина това, което ме тревожеше, може да е незначително. Но тя се отнесе сериозно към проблема ми. А той бе следният.

На 28 години съм, а още нямах ясна представа за нещата, които истински желая да ми се случат или да правя. Или, както се казва – не можех да намеря себе си. Съпоставях се с другите и намирах, че нещо в мен или обкръжението ми не е наред. Не срещах така желаното от мен ангажирано отношение към моята особа. А аз се отнасям толерантно към другите. Контактите ми се свеждаха до ”видяхме се,чухме се, разделихме се и не намерихме смисъл да продължим да го правим”. В живота ми всичко ставаше сякаш насила, неестествено. Постепенно ме обзе тревога за бъдещето ми. Сама не можех да я преодолея. Дори се невротизирах и настроих враждебно към хората.

След като се свързах с Магда, се оказа,че в моя случай няма нищо случайно и нормално. Озадачиха ме констатациите за „вързан късмет и негативна енергия”. Не вярвах, че точно аз съм обект на целенасочено отрицателно влияние и то от човек, когото трудно бих заподозряла. Освен процедурите за изчистване на енергията, извърших и редица практики за стопиране на въздействието. Получих и недвусмислен съвет – да сменя не само работата, квартала, в който живея, а и града. Започнах работа в София и чувствам, че това е моето място. Имам усещането за непозната лекота и смисленост на това, което правя. А хората, с които общувам, са мои приятели.

Теодора Златева, Плевен (София)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.