16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не можех да се освободя от тъгата


Преди около година и половина преживях най-драматичната раздяла в моя живот. Ако тогава бях послушала съвета на Магда, сега нямаше да ви разказвам всички това.
тъга

Тогава писах на Магда, защото имах до себе си един страхотен човек. Всичко между нас беше повече от чудесно. Обичахме се, имахме си нашите планове, мислехме си, че животът е пред нас. Явно сме си правили сметката без да знаем какво ще се случи. Когато исках от Магда да ми направи гадание, аз си мислех за сватба, а се оказа, че ми предстои да отида на погребение. Съвета на Магда беше простичък, но много точен. Тя не каза нищо за смърт, а каза да отиде той на лекар. Аз не му казах за това, че съм писала на гадателка. Малко срам ме беше. Два месеца след като получих писмото от Магда, той претърпя инфаркт. Беше само на 46 години. Оттогава съм безутешна. Хиляди пъти съжалявам, че не споделих с него. Може би нещо със сърцето му още тогава не е било наред. Не знам, знам само, че както всичко беше наред, така изведнъж живота ми се сгромоляса.

Сега се опитвам да продължа напред, да забравя и да си подредя живота. Не ми се получава много добре, но завинаги ще знам, че има някои неща, които нямат обяснение, но се случват.

Благодарна съм на Магда, че беше толкова мила и добра и че не ми каза всичко. Не знам как щях да го преживея тогава. И сега не знам. Трудно е, но продължавам.

Силвия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.