10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Майка му ме мрази!


За толкова време семеен живот не успях да намеря общ език с тази жена, която 20 години вече ми трови живота.
омразаПо-лошото е, че мъжът ми се прави на приятно разсеян всеки път, когато тази жена направи нещо не както трябва. Значи, държа да се знае! Под това не както трябва разбирам приказки по мой адрес, обиди, злословене пред съседите, а скоро разбрах, че ми е правила и магия за смърт.

Никога не съм й давала повод, заклевам се в децата си! Почитала съм я и съм я обичала като моя майка, уважавала съм я и сега някой да ме срещне, пак няма да кажа нищо лошо. Даже и тук пред вас споделям само, че тази жена няма разбиране към мен, а не че е някаква. А тя по мой адрес ако знаете какви ги е говорила… Как може да казваш такива неща за жената, която живее със сина ти – не знам.

Напоследък много не ми издържат нервите и затова си поръчах от Магда пентакъл. Помолих жената да ми направи и гледане, да ми каже какво още ме очаква с тази моя свекърва… Да ви кажа, малко съм обнадеждена. Иска ми се да вярвам, че ще има край на тази моя одисея, че поне старините ми ще бъдат свободни, но знам ли..

Данка Добрева от Русе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.