13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Отървах се от всичките си страхове


Опитвала съм се да не мисля за лоши неща, въпреки че дъщеря ми постоянно ми прави забележка и ми казва, че трябва да мисля позитивно, но то ми е в мен, аз съм си такава.
фобия
Слава Богу, откакто си поръчах пентакъла на Магда това се оправи, защото имам вече една по-различна нагласа. Не знам защо все си мислех, че нещо лошо ще ме сполети. Все бях в очакване нещо лошо да се случи. Като излезе детето някъде, аз все почва да мисля, че ще го нападнат, че лоши хора ще му направят нещо. То живота стана такъв вече, но моето беше прекалено. Аз от млада съм си така – все със страх гледам на нещата.

Напоследък обаче това нещо започна много да ми пречи. Не се чувствах добре, имах задух и други проблеми, най-вече здравословни и на нервна основа. Трябваше да се направи нещо, да се види откъде са тези мисли в мен. Ходих на психиатър, тя ми изписа антидепресанти. От тях само ми се спеше и бях като парцал. Нито поговори с мен, нито нещо така да каже, да ме успокои… Нищо!

Магда подходи съвсем различно. Каза, че било нещо от детството ми и аз като се сетя сега, май ще излезе права. Пентакъла е навсякъде с мен и това ми дава още по-голяма сигурност. Опитвам се да не мисля само за лоши неща и ми се получава все по-често.

Диана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.