06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Здравето ми е най-важно


На 45 години съм и много неща са ми минали през главата. Мога да кажа само едно – здравето ми е най-важно сега.
здравето Боледувах дълго и знам какво е да не си сигурен в здравето си, да си лягаш и да мислиш дали ще се събудиш. Аз съм от София, но се преместихме с мъжа ми сега в едно близко село, хем да ни е по-спокойно, хем да ни е по-чисто и да си гледаме градинка със зеленчуци. Аз много голяма подкрепа получих от моето семейство. Те много ми помогнаха, наистина. Благодарна съм както на мъжа ми, така и на двете ми дъщери, които не ме оставиха нито веднъж.

Онова, което исках да разбера от Магда, беше свързано със здравето ми главно, както и за децата нещо да каже. Страхувах малко, често казано, защото не знаех какво точно ще излезе от цялата работа. Аз не съм много по гледачките, заради болестта по цял ден съм пред компютъра и затова чета много по този въпрос. Така намерих и Магда. Много ми е хубаво сега, след като прочетох онова, което ме чака. Не че е е нещо кой знае колко добро, напротив. Всичко е много премерено и нормално. Магда е невероятно точна по отношение на характерите и така е описала дъщерите ми, че все едно ги познава. По-обнадеждена съм, поне знам че децата ми ще бъдат добре.

Йорданка Димитрова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.