21.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

В очакване съм на хубавите неща


Много мъка насъбрах, през много трудности минах и сега ми се иска да поживея и аз малко по-спокойно.
поглед в бъдещето

Не знам дали ще се случи, но мисля да действам вече. Защото с това отлагане няма как да ми се случат хубавите работи, които си мисля, че заслужавам. Друга е причината за моя проблем. По-скоро ми е мъчно, че за толкова години един нормален мъж не успях да завъртя. Нямам и деца, не съм се омъжвала. Все сама съм била и най-трудното е, че годините си вървят, времето си минава, а аз нито ще стана по-млада, нито по-хубава. Затова искам да имам малко повече надежда за бъдещето.

Писах на Магда, ако може тя да ми каже нещо, да ми даде малко смисъл на живота, да ме амбицира малко – знам ли. Нямах никакви очаквания и даже ми беше все едно. Затова когато получих писмото й истински се изненадах. Съветите, милите думи, всички умни неща, които тя ми каза са толкова скъпи за мен, че и ден не минава без да ги прочета отново и отново. Магда е много добра жена и гледачка. Ходила съм при много, но никоя не можа да ми познае така и да ме обнадежди, както Магда. Пожелавам й дълги години още да е жива и здрава, да се радва на хорската любов и да помага на хората.

Гинка Йовкова от Пвликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.