10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях затворена в капана на собствените си комплекси


Аз реших да пиша, защото сигурно има и други хора като мен, които са се сблъсквали с проблемите си. Аз все още се опитвам да реша повечето от тях, но най-основното е, че вече имам повече вяра в себе си.
комплексиАз съм съвсем обикновено момче на 23 години, което дойде от малкия град в София. Тук съм, за да уча. Сега завършвам и после ще започна работа. Справям се добре, защото учех и работех и това ми помогна да се представя по-добре, защото ми се искаше да имам малко повече неща от онова, което имах, когато бях в моя си град. Тук хората живеят по-различно. И това ме накара да се почувствам по по-различен начин.

Аз по природа съм свита. И колкото и сега да ми казват другите, че се справям, че всичко ми е наред, че няма за какво да се притеснявам, че мога да съм още повече от това, което съм, аз се свивам в себе си и не искам да отреагирам. А е факт, че мога много.

На Магда писах с молба да ми направи един личен пентакъл, който да е за увереност и сила, да ми дава повече самочувствие. Аз знам, че тези неща не идват с амулетите, но е друго да има нещо, което така да ти напомня, че трябва да се справиш.

Дидка от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.