Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Сама съм и ми е по-добре така : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сама съм и ми е по-добре така


Много лоши хора срещнах в живота си и всеки от тях по малко взе от мен и ме нарани. Успях да се разгранича от всички тези хора и да направя така, че да останат само най-истинските.
лоши хораОнова, което може да ти направи един приятел, никой друг не може. Много съм патила от такива хора, които по един или друг начин са ми били близки или повече от близки. Сега не знам какво да кажа за тях. Наранявали са ме много, но аз предпочитам да замълча. Преминавам през всичко това с усмивка и мълчание. Забравила съм лошото и съм простила.

Да се допитам до Магда станаха причина едни не особени приятни преживявания. Насъбраха се на едно все лоши неща и аз реших, че имам магия. От много дълго време не мога да си намеря приятел, близък мъж, с който да да е с мен и след това да създадем семейство или нещо подобно. Исках да знам дали ще имам семейство. Не съм придиряла много, но все пак съм на една възраст, в която започвам да се замислям за деца и други неща, които другите мои приятелки имат. Ще трябва да почакам, но аз не давам зор, защото искам да е нещо истинско, а не само от цвят на цвят да прескачам. За мен са важни истинските отношения.

Живка от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.