07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Брат ми заживя нормален живот


С брат ми останахме сами, след като родителите ни, вече възрастни хора, починаха. Аз живея в града, а той на село. Брат ми наследи всички добри и лоши черти на баща ни – и „златните ръце”, и пиенето. Когато е трезвен, работи така, че всички го търсят за елремонти или строителни работи, в което просто е голям майстор. В нетрезво състояние с годините се превърна в нечовек. Намрази и обиждаше всички, не дойде на погребението на майка ни, не искаше да ме знае и мен. От баща ми, а и от него вече знаех, че от това отвикване няма.

Но новините от село започнаха да стават драматични. Той не само стана за посмешище, но миналата година в пияно състояние паднал от черешата и се наложи операция. Обаче, тъй като не беше осигурен, платих няколко хиляди за изкуствена става. Известно време беше в инвалидна количка и въпреки това редовно пиеше в кварталната кръчма.

Както казах, не вярвах, че алкохолът може да се овладее. Съседка ме потърси, за да ми помогне така, както е помогнала на мъжа си – чрез лечителката Магда. Няма да се впускам в подробности как извършвахме всички необходими ритуали, но сега е факт, че брат ми не покусва алкохол, поправи къщата ни, работи в градината и посреща синовете си, живеещи в Испания, които също беше загърбил. За мен Магда е благословена, защото ми спести куп неприятности.

Христо Ковачев, Чирпан

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.